ceturtdiena, 2008. gada 20. novembris

Peņturis

Kādu dienu pavisam nevainīgi sarunājas kāda cilvēku kopa. Šajā kopā par laimi (vai varbūt par nelaimi) atrados arī es. Atskan izmisis teikums: „Ak, ko gan lai es daru ar 42cm garu peni?”. Vai šoreiz neizturēja mana labā sirds, vai vienkārši sagribēju tēlot labu cilvēku, bet nolēmu radīt nelielu tutoriāli aka manuāli garo peņu īpašniekiem.

Visizplatītākā sāpe garo peņu īpašniekiem ir tā, ka tie apgrūtina mātes dotās spējas virzīties uz priekšu, stāvot uz abām kājām, kā arī diezgan sāpīgs process pašam penim ir jebkāda veida pārvietošanās. Tad nu manis piedāvātais atrisinājums būtu peņturis.

Peņturi lielākajā tiesā gadījumu piestiprina pie olām ar speciālu Dr.Levina magnētiskās saites paveidu. Tas reizē var veikt arī epilācijas procesu. Pats jūsu penis ērti iegulstās speciālā makstī, kas tiek piestiprināta pie jūsu jostas. Tādēļ tautā tas jau ir iesaukts par ķengursomu, ķengurpeņturīti un ķenturi.

Ziemas periodiem tiek piedāvāti speciālie peņturi ar vilnas iekšpusi, kā arī apsildāmo virsmu. Šajā gadījumā līdzi jānēsā kronas baterija. Vasaras periodiem jālieto peņturi ar speciālistu izstrādātu ventilācijas sistēmu, lai jūsu penis nepiesvīstu un vienmēr būtu darbības gatavībā.

Kā īpaša ekstra tiek uzskatīts čurājamcaurums, kas atvieglo jūsu urinēšanas procesu. Dārgākajos modeļos ir speciāla urīncaurule, kas pa bikšu staru nobīda jūsu urīna plūsmu ārpasaulē. Sportiskajos modeļos ir ievietoti sensori, kas uztver jūsu kustības skrienot, tādējādi palīdzot nepiečurāt jūsu apavus. Šie sensori ir milzīga antišoka sistēma, kas liedz urinēšanu jūsu pūslim nevēlamā laikā, piemēram, skrienot, veikt sev patīkamo procesu. Tādējādi jūsu apavi tiek pasargāti no urīnvielas uzsūkšanās.

Peņturiem var izvēlēties krāsas, kuras ļoti viegli var pieskaņot jūsu kaklasaitei. Ir arī „Izkrāso savu peni pats” modeļi, kuru komplektā ietilpst speciālās peņa krāsas un caurspīdīgs (matēts vai glancēts) peņturis. Šie peņturi ir nedaudz dārgāki, jo krāsas ir veidotas no dabiskām, penim nekaitīgām vielām, kas neuzsūcas penī un līdz ar to arī netraucē peņa asinsriti.

Pārsteidziet savu geju draugu – pasūtiet mirgojošo peņturi savam draugam uz jebkuriem saulgriežu svētkiem!

Sarkankoka peņturi pārsvarā ir domāti pūdeļpisējiem. Zinātnieki ir pierādījuši, ka sarkankoka peņturis savaldzina un piesaista sev pūdeļus.

Smēķētājiem varam piedāvāt peņturi ar piepīpēšanas sistēmu, kas gan diemžēl derēs tikai peņu virs 50cm īpašniekiem. Komplektā par brīvu ietilpst pults un divi bateriju komplekti. Ar pulti ieslēdzot piepīpēšanas funkciju peņturim, jūsu penis izritināsies vertikālā stāvoklī, izvadīs no sevis liesmu un pēc tam nemanāmi ieritināsies sākotnējā stāvoklī.

Amerikas peņturu ražotāji ir ieguvuši PDS patentu. PDS atšifrējas kā Penis Dampening System. PDS mīkstinās peņa triecienus un asās kustības, tādējādi liedzot jums iespējamību gūt tādas traumas kā peņa sastiepumus, peņa asins izplūdumus un peņa tūsku.

Melnādainiem nigām tiek piedāvāts Lowrider Peņturis. Lowrider peņturī ir ādas krāsas detektors, decibelu uztvērējs un apkārtējā gaisa filtrētājs. Šis peņturis strādās tikai uz melnādaino cilvēku peņiem. Tas konstatē, ka ir uzvilkts uz tumša peņa, uztver marihuānas aromātu, kā arī mūzikas ritmu. Jūsu olas tādējādi mājīgi un silti pieskaņojas jūsu tā brīža muzikālajam fonam un pavadījumam. Vai tas būtu Puff Daddy, vai 2 Pac, vai Cypress Hill, jūsu peņturis pieskaņosies šai mūzikai, un jūsu olas ritmiski un ar muzikālās gaumes sajūtu sāks kustību.

Peņturos var ievietot speciālās peņa atsperes, kas vairos jūsu olu daili garuma ziņā. Šajā gadījumā komplektā nāk līdzi tīkliņi, kas neļauj olām skrāpēties gar asfaltu, kā arī sisties pret kāpnēm, kāpjot pa tām augšup. Problēmas var rasties braucot ar liftu virzienā uz leju. Var gūt nopietnas deguna traumas.

Datorgeexu/datorfrīku peņturis ir pieslēdzams pie jūsu datora mātes plates. Tas aizliedz jūsu penim pieplūst ar asinīm vai arī cerēt uz jebkāda veida seksu, dodot jūsu olām attiecīgo strāvas daudzumu, brīžos, kad esat aizņemts ar strādāšanu, čatošanu vai online šaha spēlēšanu.

Lai arī kurp jūs dotos, lai arī kādas izklaides jūs nesagaidītu, jūsu peņturis vienmēr būs jums līdzi un palīdzes sajust dzīvi labāku. Iegūsti jaunus labākos draugus vienā personā – peņturi.

Nav komentāru: